четвер, 31 липня 2014 р.

МИ ЙДЕМО!

Вже в осяжній перспективі над кримським аеропортом «Бельбек» буде піднято український прапор, а цеглинки з московського кремля всі охочі розбиратимуть на сувеніри. Найцікавіше ще попереду.


Шлях на Крим пролягає через Донбас. Після звільнення сходу України, обов’язково постане нове завдання: очистити від російських загарбників і решту нашої території – на півдні. Вже сьогодні триває гуртування людей доброї волі, які відновлять єдність усіх українських земель. У цьому контексті дуже актуальною виявилася тема формування військового підрозділу, укомплектованого кримцями та українцями. Навіть сама ідея існування такої бойової одиниці сприймається московськими стратегами та їхніми місцевими прислужниками мов кістка в горлі. Адже тоді конфлікт у Криму переходить на якісно інакший рівень, перетворюючись на визвольну війну корінних народів півострова проти чужинців-агресорів.

Кілька місяців тому в Україні розгорнувся широкий волонтерський рух. Тисячі людей – майже в усіх областях держави – поповнили лави нових бойових частин. Влітку зявилася новина – від відомого в Інтернеті командира «Донбасу» - про початок набору до батальйону «Крим» (на базі Національної гвардії). Щоправда, згодом зясувалося: саме в такому форматі подібна ініціатива не знайшла продовження. Пізніше один з лідерів кримсько-татарського руху також задекларував свою підтримку процесу створення боєздатного формування під назвою «Крим», проте до чогось конкретнішого справа в нього досі так і не дійшла.
Наразі реальним підрозділом, який вже місяць як проходить підготовку і бойове злагодження, є окрема сотня «Крим». За цей час перша група добровольців не лише набула потрібного досвіду, а й продемонструвала належну стійкість характеру та відданість світоглядовим принципам. Бійці, обєднані праведною справою, вже не звернуть з обраного шляху. І хоча їхній похід лише розпочався, однак з кожним днем сотня «Крим» поповнюється все новими і новими бажаючими протистояти російському нападу. Заради звільнення рідної землі, заради кращого майбутнього свого народу, заради справедливості вони готові стати до бою з будь-яким ворогом. Молімося ж Всевишньому, щоб він подарував їм перемогу над силами зла!

9 коментарів:

  1. пишу для підвищення рівня вашої освіти... кримчаки - це малочисельний корінний народ Криму, який розмовляє мовою киримли та сповідує ортодоксальний юдаїзм. Вони майже були знищені нацистами в один день з євреями. Зараз їх, на жаль, залишилося не більше 100 осіб.
    Татари - це тюркомовний народ, який мешкає на теренах московії та є титульною нацією у Татарстані. Крім Татарстану татари є автохтонами у Сибіру, Аджи-Тархані (Астрахані), по берегах Волги тощо.
    Вживання образливого для кримців (або киримли) московського шовіністичного терміну "кримсько-татарський" свідчить про те, що кримців серед бійців батальону НЕМАЄ. Й спекуляція щодо підтримки одного з наших національних лідерів є необгрунтованою. Я буквально пізавчора зустрічався з трьома з них та розмова зайшла про це... Не вводить в оману людей. Не гарно...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вживання образливого для кримців (або киримли) московського шовіністичного терміну "кримсько-татарський" свідчить про те, що кримців серед бійців батальону НЕМАЄ.

      Меджліс КРИМСЬКО-ТАТАРСЬКОГО народу - чому так називається?

      Йшов би ти собі... "експерт"

      Видалити
    2. А по моим данным в Татарстане живут не татары, а булгары и татарами себя не считают.
      Термин же "татары" им навязал "добрый дедушка Ленин".

      Видалити
    3. В статті не йдеться мова про підтримку нашого підрозділу Мустафою Джемілєвим, читайте уважно.

      Видалити
  2. для особливо тупого "Бандераса" - термін "кримсько-татарський" москалі використовують для підкреслення "чужорідності " кримців по відношенню до Криму. А назва нашого представницького органу - "Меджліс кримськотатарського народу"! На відміну від "Кримськотатарський" (що пишеться разом та етнічним поняттям), "кримсько-татарський" є географічним терміном та має смисл "татари, які мешкають у Криму".

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І знову мимо:

      http://qtmm.org/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/4284-%D0%BC%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%84%D0%B0-%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%B2-%D0%BA%D1%82%D0%BE-%D0%B2%D0%B0%D0%BC-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BB-%D1%87%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0%D1%81-%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%B8%D1%89%D0%B0%D1%82%D1%8C

      Офіційний сайт меджлісу. Скрізь "крымско-татарский" через дефіс.

      Пане провокатор, вчіть кращє мат.частину :-)

      Видалити
    2. Ну так иди же сходи еще раз на этот сайт, умник! Вот тебе ссылочка http://qtmm.org/! А то мож у вас там уже СБУшники дублированные сайты сделали - для вас идиотов! Похоже, что так и есть )))

      Видалити
    3. Упоротый, штолє? На этом же сайте как раз "крымско-татарский" и "крымскотатарский" встречаются. О чем собственно и речь.

      Видалити