середу, 25 червня 2014 р.

Сталося!

Мир вам, браття і сестри!

Для нас усіх є добра новина - 25 червня нарешті було ухвалене офіційне рішення про формування сотні під назвою «Крим». Діятиме вона у складі відомого батальйону «Дніпро». Заради кращого майбутнього своєї Вітчизни мусульмани і християни, кримчаки-татари і українці разом стали до зброї. Спільними зусиллями ми наближатимемо той день, коли агресора буде розбито і сліду його більше не залишиться в Україні. Нині ж, коли ворог топче нашу рідну землю й хоче нас поневолити, лишається один-єдиний шлях: боротьба. Саме тому час згадати старовинну істину про чотири стовпи, на яких тримається світ: це молитва праведного, справедливість владарюючого, мудрість вченого і звитяга хороброго. Тобто сили зла вдасться подолати, якщо люди щодня взиватимуть до Всевишнього про нашу перемогу, поводирі народні підтримають активний опір окупантам, а в бій рушать усі міцні тілом і духом. Бійці сотні «Крим» добре усвідомлюють, з чим і з ким матимуть справу. Однак обов'язок захистити власні оселі від лихих чужинців не дасть нашим серцям здригнутися, а правицям - схибити. Попереду - буремні часи, епоха великих змін. І лише найхоробріші залишать свій слід в історії, мечами написавши нові літописи подій.

Приєднуйтеся до нас, браття і сестри. Сотня «Крим» — це лише початок... На все воля Божа.

4 коментарі:

  1. Поздравляю с созданием подразделения!

    У меня есть предложение по поводу названий взводов и рот. Их можно называть в честь крымскотатарских, украинских и русских героев Крыма. Например - взвод им. Челебиджихана, Болбочана, Сулькевича... Можно и в честь крымских ханов и запорожских гетманов, воевавших в Крыму или бок о бок с крымскими татарами против московитов.

    ВідповістиВидалити
  2. українці хочуть використати кримців як гарматне м'ясо! Це не наша війна! Особливо після того як Україна вчинила з нашим народом, з нашою Батьківщиною - Кримом! Ось, коли реально буде боротьба за звільнення Криму, тоді кримці можуть вступити до війни. Ще одним свідченням, що люди, яки створюють батальйон, не знають навіть як називається корінний народ Криму!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Щось не подобається - сидіть вдома. Вас особисто ніхто нікуди не тягне. Проте говорити від імені всього народу не варто.

      Видалити
    2. Молодцы крымчаки Желаю, чтобы и в Крым ваш бабальн вошол в полном составе!!! Слава Героям!!

      Видалити